• Op het Oktoberfest drink je bier uit echte pullen.
• Op het Oktoberfest drink je bier uit echte pullen. Foto: archieffoto: Teus Admiraal

'Atemlos durch die Nacht' in Velddriel

Algemeen 912 keer gelezen

VELDDRIEL • De organisatie van het Velddriels Oktoberfest is er in geslaagd de populaire zangeres Helene Fischer Double te boeken voor de tweede editie van het evenement op zaterdag 29 september.

Fischer is momenteel vooral bekend van haar hit 'Atemlos durch die Nacht'. Volgens de organisatie wordt het feest 'een topspektakel, met topartiesten, Bier und Bradwurst en heel veel Spass.'

Stamtafels

Voor de feestvierders zijn er stamtafels, maar men kan ook op lange banken gebroederlijk naast elkaar zitten en het bier volgens goede traditie drinken uit een pul.

Die Tolle Leute

Naast Fischer treedt ook 'Die Tolle Leute' op, één van de beste en meest populaire Oktoberfest acts van het land. Zij waren ook te bewonderen tijdens 'Das Coen und Sanderfest' van Radio 538, Dutch Valley Festival en tijdens het Dutch Oktoberfest in Ahoy.

Het jonge Drielse talent DJ Wouter is ook van de partij.

Kinder Oktoberfest

Voorafgaand aan het avondprogramma is er een Oktoberfest voor kinderen. Van 14:00 tot 17:00 kunnen zij zich uitleven op een schaatsbaan, braadworst vangen en een snowboard simulator. Dit is georganiseerd door Oranje Comité Velddriel en de toegang is gratis.

Fanfare La Harpe en het Oranje Verenigings Comité werken in de organisatie nauw samen met de nieuwe beheerder Willem en Seline van De Boxhof.

De entree voor het Oktoberfest is 12,50 euro (inclusief bierpul). Kaarten zijn verkrijgbaar bij Pulisse en Berrie's Frietrestaurant in Velddriel en Primera en Slagerij Blankenburg in Kerkdriel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden