• Vorig jaar deed Gameren mee aan 'Zomer in Gelderland'.
• Vorig jaar deed Gameren mee aan 'Zomer in Gelderland'. archieffoto: Lya Cattel

Is Heerewaarden de mooiste plaats?

Algemeen 402 keer gelezen

HEEREWAARDEN • Heerewaarden doet deze zomer mee het programma 'Zomer in Gelderland' van Omroep Gelderland.

Dit jaar maken vijftien plaatsen in Gelderland kans op de titel 'Mooiste plaats van Gelderland'. Vanaf 6 augustus staat er elke dag van 9:00 tot 19:00 uur een Gelders dorp of Gelderse stad centraal bij de omroep. Heerewaarden is maandag 13 augustus aan de beurt.

Iedere plaats heeft zijn eigen dorpsteam, dat verschillende opdrachten uitvoert om te bewijzen dat zij de eretitel verdienen. De inwoners zijn welkom om het team aan te moedigen.

1000 euro

Naast de eretitel kan het dorp 1000 euro verdienen voor een zelfgekozen goed doel: van springkussen tot Zwarte Pieten pakken, alles komt voorbij. Het team is de hele dag te volgen op radio, via de website, de app en de facebookpagina.

Live-uitzending

Om 18:20 uur is het hoogtepunt van de dag: een live televisie-uitzending waarin bekend wordt hoeveel geld de plaats heeft opgehaald en wie er aan kop staat in de strijd om de titel 'Mooiste plaats van Gelderland'.

Podiumwagen

Dit jaar staat voor het eerst de podiumwagen van Omroep Gelderland op de locaties van Zomer in Gelderland waar live radio gemaakt wordt. Bezoekers kunnen tussen 13:00 en 16:00 uur een plaatje aanvragen bij Eric van den Berg of aanschuiven voor een leuk verhaal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden