• The Streets opent het festival zaterdagavond 31 maart om 20:30 uur. De toegang is gratis.
• The Streets opent het festival zaterdagavond 31 maart om 20:30 uur. De toegang is gratis. Foto: Ron van Varik

Camping Heerewaarden opent seizoen weer met Eierpop

Algemeen 482 keer gelezen

HEEREWAARDEN • Ook in 2018 opent Camping Heerewaarden het nieuwe seizoen met Eierpop.

Inmiddels is het traditie om het seizoen muzikaal te openen met vooral lokale muzikale helden tijdens het gratis evenement. Op zaterdag 31 maart is het nieuwe hoofdgebouw de camping opnieuw omgebouwd tot festivallocatie.

Opening door The Streets

Vorig jaar wonnen Maasdrielse formatie The Streets de prestigieuze publieksprijs bij The Clash of the coverbands in Paradiso Amsterdam. Nu zijn The Streets zich aan het voorbereiden voor een optreden bij Monsters of Rock in de Kreek in Kerkdriel op 21 april. Samen met Vaneges en tributebands van AC/DC, Iron Maiden en Metallica.

Na het optreden in Kerkdriel vertrekken de heren voor een tour naar Scandinavië, met optredens in Oslo, Gotenburg, Kopenhagen en Hamburg. Als openingsact op Eierpop geven de jongens een klein voorproefje op een spectaculaire show en tevens het startschot van Eierpop 2018.

Lekker dansen met Nipple Six

Vervolgens betreedt de met name Heerewaardense formatie: Nipple Six het podium. Deze band bestaat, anders dan de naam doet vermoeden uit maar liefst 8 leden. De muzikanten afkomstig uit bands zoals Attic, Parttime, Gelband en MottunPair brengen een mix van Pop, Rock en Rock'n Roll uit de jaren 60 en 70.

Het instrumentale gedeelte wordt ingevuld door Perry Vermeulen (gitaar), Nico Sepers (gitaar), Fred Hommersom (toetsen), Mathe Stoof (basgitaar) en Jasper Brinkman (drums). Al dit geweld wordt opgeleukt met zang van Hennie Brinkman, Marianne en Nathalie Broekmeulen. Het zal voorlopig de laatste keer zijn dat de band in deze samenstelling zal optreden dus mis het niet.

On-Que

On-Que is een Funky, Soul en Pop band uit Driel met oa de Heerewaardense Anja van Dinteren op zang. Deze groovy en swingende band met maar liefst 9 muzikanten spelen bekende nummers maar gesmeerd met eigen sausje. Nummers van o.a. Chiq, Bruno Mars, Simpley Red, Joss Stone, Stevie Wonder, etc. Kortom een heerlijke afsluiter van Eierpop 2018. Na afloop zullen ook dit jaar de gebakken eieren niet ontbreken.

De zaal is open vanaf 20:00 uur. The Streets beginnen om 20:30 uur. De toegang is gratis.

Voor meer informatie: facebook.com/campingheerewaarden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden