Afbeelding
Foto: aangeleverd

Ruud viert jubileum bij Vuurwerk Bruchem

Algemeen 925 keer gelezen

BRUCHEM • Ruud Koemans zit veertig jaar in het vuurwerk. Tijdens de verkoopdagen bij Vuurwerk Bruchem wordt er daarom groots uitgepakt.

Ruud is al jaren het vertrouwde gezicht in de omgeving en werkt nog met veel plezier bij Vuurwerk Bruchem in de grootste vuurwerkwinkel van de Bommelerwaard. "Prachtig om te zien al die vele bekende gezichten die jaarlijks terugkomen voor ons vuurwerk", vertelt Ruud. "Altijd weer een gezellige boel in de winkel!"

Trakteren
Donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december trakteert Ruud op lekkers bij de koffie, thee of fris, en op speciale aanbiedingen.

Nog groter
Vuurwerk Bruchem heeft de collectie wederom uitgebreid en biedt nu een nog grotere collectie professioneel Rubro-vuurwerk voor de consument. Ook de winkel in Bruchem is weer verder uitgebreid naar maar liefst twintig meter verkoopbalie. Vuurwerk Bruchem doet niet aan spaaracties, maar garandeert de laagste prijs door de grote opslag en grootschalige inkoop.

Oliebollen
Op 30 december zijn er weer oliebollen voor het goede doel. Ze zijn de hele dag vers te proeven aan de Dorpsstraat 20. Bij een bestelling vanaf 50 euro krijgen kopers een zak oliebollen gratis.

www.vuurwerkbruchem.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden