Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
De draaimolen is altijd een groot succes in Alem.
De draaimolen is altijd een groot succes in Alem. (Foto: Lya Cattel)

Alemse Kermis viert 25-jarig bestaan

  •   333 keer gelezen

ALEM • Tegenover Het Hart van Alem wordt van vrijdag 18 augustus tot en met maandag 21 augustus voor de 25ste keer de Alemse Kermis gehouden. Met dit jaar twee liveoptredens van formaat.

De Kermis, georganiseerd door Stichting Alemse Activiteiten en HSV De Alver, start om 18:30 uur met het inschrijven voor de ballonwedstrijd. Om 21:00 uur is er een live optreden van rockcoverband The Streets. Dit is het eerste optreden na de geweldige overwinning in de finale van The Clash of the Coverbands in Paradiso in Amsterdam op 8 juli van dit jaar. De toegang is gratis.

Zaterdag 19 augustus is de kermis vanaf 16:00 uur geopend en gaat 's avonds het dak eraf met Feest DJ Jean (Jeroen van Liempt). Zondag 20 augustus gaat de kermis om 14:00 uur open en zorgt DJ Jean voor een gezellig feestje.

Helemaal Hollands

Aan het eind van de middag komen Carlo & Leo, tegenwoordig bekend als het duo Helemaal Hollands, met grote successe als 'De Ober, 'Omdat ie zo mooi is...' en 'Waar is dat feestje'.

Vanaf 20:00 uur zorgt DJ Wesley voor een grandioos slot van de zondag. Toegang gratis.

Maandag 21 augustus begint traditiegetrouw om 9:45 uur met de viswedstrijd voor dames aan de 'Stille Maas'.

Van 12:00 tot 18:00 uu r volgt een gezellig matinee met als thema 'Back tot the 60's en 70's'. Henk van Henk van Drieskes laat de toppers van toen voorbij komen.

De kermis gaat om 15:00 uur open. 's Avonds zorgt DJ Wesley voor een super gezellige slotavond.

Om 21:00 uur is de trekking van de loterij. Om kans te maken op de hoofdprijs van 300 euro, moet de eigenaar van het winnende lot bij de trekking aanwezig zijn.

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }