Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard

Deze week op de mat: de laatste Olivier

  •   366 keer gelezen

BOMMELERWAARD • Deze week valt de vijftiende en laatste editie van Olivier op de mat bij ondernemers in de Bommelerwaard. Tevens is het magazine vanaf 1 april af te halen bij diverse ondernemingen en online te lezen.

Olivier is de lifestyleglossy van de Bommelerwaard en wordt uitgegeven door Kontakt Mediapartners. In de vijftiende uitgave is er aandacht voor het bijzondere initiatief Bommels Buiten; een kweektuin net buiten Zaltbommel. Een idee van het Bommels Bakhuys. Daarnaast is er aandacht voor Landgoed De Bruchemse Molen en kijkt de redactie binnen bij Op 't Hof in Nederhemert. Ook staat er een groot verhaal over de SamenLoop voor Hoop Bommelerwaard in Olivier. Dit evenement gaat door de maatregelen omtrent het coronavirus niet door. Dit was bij het ter perse gaan van Olivier nog niet bekend.

Trots
Deze vijftiende uitgave is de laatste uitgave. "Wij hebben met onwijs veel plezier vijftien keer de Olivier gemaakt. Wij willen graag al onze adverteerders en lezers bedanken. Dankzij jullie is Olivier uitgegroeid tot dé glossy van de Bommelerwaard. Daar zijn wij trots op! Dank jullie wel!", zegt Melanie van Hemert, bedenker van de Olivier, namens het hele team "Wij hopen dat Olivier 15 een lichtpuntje zal zijn in deze onzekere dagen. Dat iedereen tijdens het lezen van Olivier even alle zorgen vergeet en de o zo nodige ontspanning vindt. Voor nu wensen we iedereen gezondheid… en voor de laatste keer: veel leesplezier!"
 

Wil je Olivier online lezen? Dat kan via Issuu.

Olivier is vanaf 1 april af te halen bij diverse ondernemingen. Een overzicht van de adressen wordt op 1 april gepubliceerd op de facebookpagina van Olivier.

Marijke Verhoef
Coördinator Het Kontakt Media (Special Products) en redacteur van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Marijke_Verhoef op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }