Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
INGEZONDEN MEDEDELING

De gator lijkt steeds populairder te worden onder boeren

  •   45 keer gelezen

De tijd is gekomen dat er eindelijk een nieuw apparaat zou worden toegevoegd aan de vloot van 'het boerenland'. Het gator-voertuig duikt steeds meer op, zowel op het land (letterlijk) als binnen het land. Waarom lijkt dit nu zo'n nuttig apparaat te zijn? 

Het lijkt ermee te maken te hebben dat het zo nu en dan, terwijl er verschillende taken op het land worden uitgevoerd, nuttiger zou zijn om een kleiner voertuig bij de hand te hebben. Eentje welke gemakkelijk toegankelijk is voor het maken van snelle reizen. Dit niet alleen op het boerenland zelf, maar zo zie je deze kleine motorvoertuigen met beperkte snelheid, vaak aangeboden door het merk John Deere en lijkend op de vierkante golfkarretjes, ook veel voorbij rijden op verschillende festivals of dierentuinen voor het gebruik van het vervoeren van artiesten en/of verschillende apparatuur en benodigdheden. Maar waarom wordt hier nu steeds meer voor gekozen en wat zijn de voordelen ten opzichte van andere voertuigen? We hebben één van de weinige gator verhuur bedrijven Divaco uit de buurt gevraagd, waarom dit nieuwe voertuig nu zo revolutionair lijkt te zijn. 

Vallen deze voertuigen onder de veilige voertuigen?
''Met een robot gelast frame en krachtige schijfremmen kunt u er zeker van zijn dat u achter het stuur van een van deze machines een plezierige en veilige ervaring krijgt. De stuurbekrachtiging biedt verbeterde controle en de veiligheidsbeperkingen bieden nog een extra beveiligingslaag. Voeg daar bovenop een onafhankelijk ophangingssysteem met vier wielen aan toe, welke uw rit zo soepel mogelijk houdt en u heeft een eersteklas machine die ongeëvenaard is qua gebruiksgemak en veiligheid tijdens het gebruik. Door deze verbeterde stuurbekrachtiging en het zwaardere frame lijken ze het vooral goed te doen op ruigere ondergronden zoals, bijvoorbeeld, het boerenland of het eerder genoemde festivalterrein.''

Hoe zit het met de duurzaamheid?
''Deze karretjes zijn ontworpen met het idee van het langdurige gebruik in gedachten. Alles in het bestuurders station, vanaf het in,- en uitstappen tot aan het ergonomisch ontwerp van de cabine, zorgt voor een comfortabele ervaring. De verf en coating op het voertuig zorgen voor maximale duurzaamheid, omdat het wordt blootgesteld aan verschillende omstandigheden; zoals extreme temperaturen, zout en vocht. Het bagageruimte achterin is gebouwd met het oog op de zware werklast en vervoersmogelijkheden en biedt een ruimte waarin u uw gereedschap en materialen kunt vervoeren.''

Zijn er ook meerdere soorten gators te verkrijgen?
''Eén van de belangrijkste voordelen van de gator is dat er inderdaad meerdere soorten voertuigen worden aangeboden, zodat u er een kunt vinden die specifiek aan uw behoeften voldoet en u zou kunnen gebruiken bij welke verschillende omstandigheden dan ook. Als een tweezitter geen genoeg ruimte voor u bevat, zijn er zelfs vierzits opties te verkrijgen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele voordelen die u krijgt wanneer u uw eigen gator voertuig bezit.

Wilt u meer weten over de verschillende gator mogelijkheden of zelf wellicht een gator huren? Divaco help u graag bij uw keuze. 
 

Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }