Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Johan Cahuzak
Johan Cahuzak (Foto: Lya Cattel)
Column

De column van Johan Cahuzak: Volgende week

  •   271 keer gelezen

Volgende week

Er waren dit voorjaar vier zaken die knabbelden aan mijn nachtrust: Geen winter, Corona, 100 kilometer en het verscheiden van deze krant.

Die 100 kilometer op de snelweg is volledig ondergesneeuwd door Corona dus ik kan er voorlopig twee wegschrappen. Op Corona zelf heb ik geen enkele invloed. Ook geregeld. En bij het teloor gaan van deze krant heb ik ook al niets in te brengen, alweer niet.

Ach, ik begrijp de redenen wel en zo gaan dingen soms.

Maar het raakt me dat een goed product zo maar verdwijnt. Met de kenners uit mijn netwerk keek ik regelmatig goedkeurend naar dit blad. De meiden die de hoofdmoot leverden, deden dat goed. Neem alleen de verslagen van de raadsvergaderingen. En dan heb je het over democratie. Best wel een dingetje in het vrije Westen.

Ja, ik zie grote verbanden en ik voel dat dat terecht is. Zeker ook lokale politiek vraagt om kritische volgers en om duiders. Natuurlijk, ik weet dat het Brabants Dagblad er nog is.

Maar ik hoop er ook op dat de overgebleven huis-aan-huisbladen dat over kunnen en willen nemen. Aan mij zal het niet liggen, ik mag volgende week beginnen aan een tweede Torenleven. Daar ben ik erg blij mee. Ik hoop oprecht dat Britta en Janneke ook iets moois terug krijgen.

Johan Cahuzak

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }