Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Finish Road Trip Arctic Adventure
• Finish Road Trip Arctic Adventure (Foto: Lya Cattel)

Arctic-team doneert 3.000 euro aan Koekeloeretoere

  •   69 keer gelezen

REGIO • De broers Huibert en Lean van der Ven, die onder de naam Team 13 Amadeus deelnamen aan Arctic Adventure, doneren hun sponsoropbrengst aan de Koekeloeretoere. Via deze toertocht gaat het geld naar Wensstichting Shamajo.

Team 13 Amadeus haalde mooie successen tijdens de tocht: tijdens de tien dagen sleepten ze twee keer de dagzege binnen en één keer een eervolle tweede plaats. Als nieuwkomers hebben ze een mooie achtste plaats in het eindklassement behaald in hun Fiat-bus vol sponsorbelettering.

Suggesties
De broers vroegen volgers om suggesties voor goede doelen die ze konden koppelen aan hun missie. Daar werd ruimschoots op gereageerd. De keuze is gevallen op Wensstichting Shamajo via Koekeloeretoere.

Deze toertocht over de dijken door de Bommelerwaard en het fraaie Brabantse land wordt georganiseerd door Lionsclub De Bommelerwaard. De tocht stond gepland op 19 april; vanwege de Corona-maatregelen wordt dat een andere datum.

3.000 euro
Ook Huibert en Lean rijden mee tijdens Koekeloeretoere. Aan het eind van de rit zullen ze de opbrengst van Arctic Adventure, een cheque van 3.000 euro, overhandigen aan de organisatie en Shamajo. Wie Team 13 Amadeus wil blijven volgen, kan de instagram- en facebookpagina van Amadeus Wellseind volgen.

Lees hier alles over Koekeloeretoere en het inschrijven.

 
 
 
 
 
 
 

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }