Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Maarten van Cromvoirt met één van de 30.000 hesjes.
• Maarten van Cromvoirt met één van de 30.000 hesjes. (Foto: Janneke Boogaard)

Jobo drukt 'Corona-hesjes' voor supermarkten

  •   1910 keer gelezen

KERKDRIEL • De persen draaien overuren bij Jobo Promotions in Kerkdriel. Voor medewerkers van supermarktketens Albert Heijn, Dirk van den Broek en DEKA Markt bedrukt het bedrijf 30.000 veiligheidsvesten om klanten te manen afstand te houden.

Als supermarktpersoneel vakken vult, komen klanten soms ongemerkt binnen de 'verboden straal' van 1,5 meter. Als reminder om de juiste afstand te bewaren, krijgen de medewerkers hesjes. Oranje voor Albert Heijn, gele voor Dirk en DEKA.

Om de veiligheidsvesten zo snel mogelijk op hun bestemming te krijgen, is Jobo afgelopen weekend begonnen met de verwerking van de order. Twee persen staan van 's ochtends 6:00 uur tot 's avonds laat aan. In de ruimte ernaast worden de hesjes verpakt.

Er zijn al duizenden hesjes opgehaald en verder verspreid over de supermarkten.

Jobo is gespecialiseerd in het bedrukken van kleding en ander textiel. Voor het Kerkdrielse bedrijf is dit een grote opdracht, bevestigt commercieel directeur Maarten van Cromvoirt. Hij verwacht er nog minstens twee dagen volop werk aan te hebben, als er tenminste in de tussentijd geen strengere maatregelen worden afgekondigd door de overheid.

"Dit is op zich natuurlijk een mooie klus, maar ik had liever gehad dat we een andere tekst op de vesten konden drukken."

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }