• Alle groepen doen mee aan de Nacht.
• Alle groepen doen mee aan de Nacht. (Foto: Geursenproducties)

Geursen Producties houdt weer sponsornacht in De Kil

  •   55 keer gelezen

HURWENEN • Voor de negentiende keer houdt Stichting Geursenproducties de jaarlijkse sponsornacht in dorpshuis De Kil, die keer in de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 januari.

De 'Nacht van' is uitgegroeid tot een traditie. Alle theaterleerlingen van de stichting verzinnen zelf of spelen bekende acts, die te maken hebben met het thema. Dit jaar is het een makkelijk thema: 'De Nacht van Alles Wat'. De leerlingen, van verschillende leeftijden, hebben dus ruim keus in het repertoire.

Nederlandstalig
Saskia en Erik Geursen hebben er elf Nederlandstalige liedjes bij gezocht en hebben zo een leuk programma samengesteld. De kinderen en jongeren hoeven hun optredens niet uit het hoofd te doen. Maar sommigen vinden het een uitdaging om dit toch voor elkaar te krijgen.

Decor en kleding
De bedoeling van de 'Nacht van' is om zoveel mogelijk geld op te halen. De opbrengst is voor mooie decors en kleding, die nodig zijn bij de voorstellingen van de verschillende theatergroepen.

Toegang gratis
De optredens beginnen zaterdagavond om 21:00 uur en gaan non-stop door tot 4 uur 's ochtends op zondag. Publiek is van harte welkom om even binnen te lopen. De toegang is gratis.

Vrijwillige gift
In de zaal staat een ton waar het publiek een vrijwillige gift in kan deponeren. "Alle kleine beetjes zijn welkom", laten Saskia en Erik weten.

Verf
Geursenproducties heeft verder behoefte aan verf (latex en houtverf). "Neem dat niet mee naar de Nacht van, maar spreek mij gewoon even aan", zegt Erik, die licht en geluid verzorgt.

www.geursenproducties.com

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }