• De teamleiders vlnr. Carola van Kessel (gedeelde 3e plaats), Germa Verhoeven (gedeelde 3e plaats), Johanna van Heel (eerste plaats) en Linda Verhoeven (tweede).
• De teamleiders vlnr. Carola van Kessel (gedeelde 3e plaats), Germa Verhoeven (gedeelde 3e plaats), Johanna van Heel (eerste plaats) en Linda Verhoeven (tweede). (Foto: aangeleverd)

Team 'Van Heel is de naam' wint 'De 14 van Velddriel'

  •   187 keer gelezen

VELDDRIEL • Team 'Van Heel is de naam' heeft zaterdag in De Boxhof de eerste prijs en de wisseltrofee van dorpsquiz 'De 14 van Velddriel' in ontvangst genomen.

De tweede editie van deze quiz werd gehouden op vrijdag 13 december en had als thema 'Vrijdag de 13e'. Er waren speciale opdrachten waar de deelnemers onder andere de filmposter van 'Friday the 13th' moesten uitbeelden en ze verkleed als bekende horrorfilm-personages een 'Harlem Shake' uit moesten voeren.

Elf categorieën
Het spelboek omvatte elf categorieën met behoorlijk pittige vragen en ook hier stond het bijgeloof centraal.

Het aantal deelnemers lag iets hoger dan in de eerste editie, ondanks dat enkele teams zich hadden afgemeld vanwege persoonlijke omstandigheden.

Enkele punten
De scores lagen enorm dicht bij elkaar, maar team 'Van Heel is de naam' werd de winnaar. Ze wonnen met slechts enkele punten van 'De Boxhof Devils'.

De nummers 1 en 2 van de vorige quiz, ''t Krachtenveld' en 'Veur de Lol' eindigden op een gedeelde derde plaats.

Derde editie
De derde editie van de dorpsquiz wordt gehouden op 11 december. Het thema is: 'Sprookjes bestaan....of toch niet?'

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }