Informatiemiddag over vakanties en dagtochten met BrabantZorg

  •   109 keer gelezen
• Reis naar Benidorm in 2019.
• Reis naar Benidorm in 2019. (Foto: BrabantZorg)

KERKDRIEL • BrabantZorg Reizen houdt op maandag 3 februari vanaf 14:30 uur in De Leyenstein in Kerkdriel een informatiemiddag over dagtochten en vakanties voor senioren.

BrabantZorg organiseert al meer dan 25 jaar deze activiteiten in binnen-en buitenland, inclusief zorgbegeleiding op maat. Dat betekent dat niet alleen zelfstandige senioren, maar ook mensen met een hulpvraag mee op reis kunnen.

Zelfstandig
Zo bied de reisorganisatie reizen aan met begeleiding voor zelfstandig mobiele senioren, waarbij zowel excursies zijn als ruimte voor vrije activiteiten.

Met verzorging
Ook staan reizen met verzorging op het programma, bijvoorbeeld voor rolstoelgebruikers of mensen met geheugenproblemen. Deze reizen ontzorgen mantelzorgers, die overigens zelf ook deel kunnen nemen.

Tijdens alle dagtochten en vakanties staat het behouden van de eigen regie van de reizigers centraal. Daarbij is er begeleiding van verpleegkundigen, zorgbegeleiders, chauffeurs en vrijwilligers.

Naast de bijeenkomst in Kerkdriel zijn er ook bijeenkomsten in Erp en Oss, op vrijdag 31 januari (10:30 in de Simeonshof in Erp en 14:30 uur in De Ruwaard in Oss).

Aanmelden is niet nodig, het bijwonen van de informatiemiddag is kosteloos en vrijblijvend.

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }