Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
A midsection of businessman commuter setting up electric bicycle when traveling home from work in city.
A midsection of businessman commuter setting up electric bicycle when traveling home from work in city. (Foto: 123RF.com)

Eenvoudige fietslease bij Van Osch Rijwielen Zaltbommel

  •   450 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Op 1 januari 2020 komt er een gunstige fiscale fietsregeling die de fiets van de zaak een sterke impuls zal geven. Van Osch Rijwielen speelt daar snel op in en is partner geworden van Lease a Bike.

Doet je werkgever mee aan de nieuwe fietsregeling dan kun je als inwoner van onze regio dus bij Van Osch een fiets uitzoeken. 

Geen file
De fiets, en dan met name de e-bike, is steeds vaker een serieus alternatief voor auto en openbaar vervoer. Met een e-bike sta je niet in de file en zijn parkeerproblemen verleden tijd; daarbij is fietsen goed voor de gezondheid en de luchtkwaliteit. Deze voordelen zijn belangrijk voor werknemers én werkgevers. Recent onderzoek van TNO heeft uitgewezen dat door de komst van de e-bike de bereidheid om de fiets te pakken naar het werk gestegen is van 7 naar 15 kilometer enkele reis. 

Gunstige prijs
"Per 1 januari 2020 komt er een nieuwe fiscale regeling, waardoor de fiets van de zaak weer een heel aantrekkelijke en voordelige optie wordt, zowel voor werkgever als werknemer. Als de werkgever een fiets ter beschikking stelt, betaalt de werknemer 7 procent bijtelling en kan de fiets zowel zakelijk als privé worden gebruikt zonder ingewikkelde administratie. Ondanks alle bekende voordelen die de fiets biedt, is de prijs nu vaak een belangrijke reden om er (nog) niet voor te kiezen. Met de nieuwe regeling fiets je als werknemer in de praktijk al vanaf een paar euro per maand op een gloednieuwe e-bike!", aldus een enthousiaste Jasper Bax, eigenaar van Van Osch Rijwielen.

Aan het einde van de leaseperiode krijgt de fietser de mogelijkheid om de fiets voor een zeer aantrekkelijk bedrag over te nemen. 

Gemak 
Lease a Bike legt uit hoe simpel het werkt: "Wij regelen eigenlijk het gehele leaseproces van A tot Z via simpele digitale stappen en neemt de hele papierwinkel uit handen voor werkgever en werknemer. De werkgever kan werknemers met één klik op de knop toestemming geven voor het leasen van een fiets. De werknemer heeft vrije keuze voor het type fiets. Van stadsfiets tot elektrische fiets en speed-pedelec Vervolgens kan de werknemer eenvoudig bij ons in de winkel een nieuwe fiets of e-bike uitzoeken, altijd voorzien van een uitgebreid servicepakket voor onderhoud, reparatie, 24/7 pechhulp en verzekering."

Zodra de fiets in gebruik is genomen, ontvangt de werkgever maandelijks alle benodigde informatie voor de salarisadministratie voor een eenvoudige verwerking van de betaling van de leasecontracten.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }