Heerlijk kersttoetje van Harmonika en Hygge

  •   185 keer gelezen
• Zo ziet de kerstbox eruit.
• Zo ziet de kerstbox eruit. (Foto: aangeleverd)

ZALTBOMMEL • IJssalon Hygge en dagcentrum De Harmonika lanceren de kerstbox: de fameuze appeltaart van De Harmonika in combinatie met een bijpassende smaak ijs. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de cliënten van De Harmonika.

De kerstbox bestaat uit een overheerlijk Harmonika-appeltaartje dat direct na het bakken wordt ingevroren zodat het tijdens de kerstdagen lekker vers is, in combinatie met vijfhonderd milliliter Hygge-ijs. Er is keuze uit de smaken kaneel, karamel-zeezout of lactosevrije donkere chocolade.

Dit complete kerstdessert kost 14,50 euro en kan worden besteld via www.ijssalonhygge.nl. Bestellingen kunnen worden afgehaald van dinsdag 17 t/m vrijdag 20 december bij dagcentrum De Harmonika, Nieuwe Tijningen 9 in Zaltbommel, van 10:00-12:00 en van 13:00-16:00 uur.

Dagbesteding
De cliëntenraad denkt na over een nuttige besteding van het deel van de opbrengst dat bestemd is voor De Harmonika. Bij het dagcentrum vinden dagelijks veertig tot vijftig mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding. 

Gezelligheid
Hygge is de naam van de ijssalon in de Boschstraat. De naam is het Deense begrip voor gezelligheid en knusheid. Het staat voor gezellig samenzijn en samen eten, drinken en genieten.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }