Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Foto: nl.123rf.com

Gasten gezocht voor aan de kersttafel

  •   1489 keer gelezen

ZALTBOMMEL • De Zaltbommelse familie Peters wil graag de gezelligheid van Kerst delen met mensen die alleen zijn. "Wij zijn op zoek naar acht gasten die op tweede kerstdag bij ons thuis willen komen genieten van een gezellig etentje."

Nicolien, Roy en hun dochters Karlijn (18) en Anne (17) haken met hun plan aan bij de EngelenTafel. Dit initiatief is een paar jaar geleden ontstaan. Op verschillende plekken in Nederland stellen mensen hun huis open en zetten extra borden op hun kersttafel. "Kerst is het ultieme moment van huiselijkheid en 'samen zijn'. Maar als je alleen bent, zijn juist die dagen het moment dat het meeste schuurt", redeneert Nicolien.

Het Bommelse gezin is op zoek naar gasten uit Zaltbommel of één van de nabije dorpen uit de omgeving. Nicolien: "Uiteraard zal ik van tevoren even kennis komen maken zodat we al even contact hebben gehad. Ik wil de gasten graag thuis ophalen met de auto en weer netjes thuis brengen, als ze dat op prijs stellen. We willen rond 16:00 uur beginnen en rond 16:30 uur starten met het diner, omdat er ook oudere gasten bij kunnen zijn. Wij verzorgen dus een heerlijk diner en de gasten hoeven alleen zichzelf mee te nemen!"

Voor zowel de familie Peters als de nu nog onbekende gasten belooft het een mooie ervaring te worden. "En na deze dag zijn we allemaal acht nieuwe kennissen rijker."

Wie meer wil weten of zich wil aanmelden kan bellen naar 06-10461731 of mailen naar n.peters@peopleco.nl.

Klik hier om meer te lezen over De EngelenTafel.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }