Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Foto:

Fanfare Hedel zoekt muzikanten voor herdenkingsconcert

  •   256 keer gelezen

HEDEL • Zaterdag 25 april 2020 wordt in Hedel de zware strijd van de Irene Brigade bij het dorp herdacht. Muziekvereniging DES Hedel zoekt muzikanten - met name bugelspelers - die deze avond mee willen omlijsten. De repetities starten in januari.

Muziekvereniging DES Hedel organiseert de avond samen met Hedels Historie, Oranjevereniging, de gemeente, het ministerie van defensie en basisschool De Zaaier. Op die avond zal het A-orkest muzikaal met een mooi programma de verhalen uit die tijd en rondom de strijd ondersteunen. 

75 leden
"DES is met haar 75 leden een geweldige muziekvereniging en kan de toekomst positief inzien met haar muzikanten in opleiding. Maar op dit moment is met name de bugelsectie dun bezet en voor zo'n concert kunnen we extra ondersteuning gebruiken", vertelt voorzitter Remco de Haan van DES.

DES is daarom op zoek naar ervaren bugelspelers. Iedereen die interesse heeft, ook wie geen bugel speelt, kan DES zaterdag 14 december in actie zien op het Winterwonderland Concert en is uiteraard welkom op de repetities op donderdagavond 20:00 uur.

Meer informatie bij voorzitter Remco de Haan: 06-14609405 of voorzitter@deshedel.nl.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }