Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• In de Sint-Maartenskerk worden veel culturele evenementen gehouden, zoals ProefLokaal.
• In de Sint-Maartenskerk worden veel culturele evenementen gehouden, zoals ProefLokaal. (Foto: ProefLOKAAL)

CDA Zaltbommel organiseert avond over cultuur

  •   133 keer gelezen

ZALTBOMMEL • CDA Zaltbommel organiseert op 6 december een avond over cultuur. Wat is cultuur? Wat is de partijvisie hierin? En hoe past dit binnen de visie en culturele activiteiten in Zaltbommel? Wat vinden inwoners belangrijk aan de Zaltbommelse cultuur, en wat hebben zij nodig?

Aan de hand van stellingen gaan de aanwezigen gezamenlijk op zoek naar antwoorden op deze vragen. Lenny Geluk-Poortvliet, woordvoerder van cultuur voor het CDA in de Tweede Kamer, heeft de leiding. Zij zal ook haar visie over cultuur geven.

Dit kan niet anders plaatsvinden dan in de Sint-Maartenskerk. Eén van onze zeer gewaardeerde monumenten, die de gemeente rijk is, en een plaats waar vele culturele activiteiten georganiseerd worden. De inloop met koffie en thee zal zijn om 20:15 uur, waarna het programma zal starten om 20:30 en eindigen om 22:00 uur. Daarna is er nog ruimte om met elkaar na te praten onder het genot van een drankje.

De organisatie stelt het op prijs als mensen die van plan zijn te komen dat voor 1 december laten weten via e-mailadres secretaris@cdazaltbommel.nl

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }