Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Paul van den Bighelaar overhandigt de Drielse Vertellingen aan één van de dochters van Antoon Vissers.
• Paul van den Bighelaar overhandigt de Drielse Vertellingen aan één van de dochters van Antoon Vissers. (Foto: aangeleverd)

Drielse Vertellingen 2019 verkrijgbaar

  •   66 keer gelezen

KERKDRIEL • Vrijdagavond werd in het Driels Museum de Drielse Vertellingen 2019 uitgereikt. Paul van den Bighelaar reikte namens de redactie het eerste exemplaar uit aan de dochters van Antoon Vissers.

Vissers was erelid en overleed in februari op 90-jarige leeftijd. Hij heeft veel voor het Driels Museum en de lokale geschiedschrijving betekend. In de uitgave van dit jaar is een artikel aan hem gewijd.

De andere artikelen gaan over Bakkerij de Gier, 50 jaar badmintonvereniging KBC, de Velddrielse boerenkapel Die Lustige Veldstovers, Slagerij Sars en over een bommenregen in 1944 op Alem, en welke desastreuze gevolgen dat voor de familie Brekelmans-Steenbekkers had.

Verkoopadressen
De Drielse vertellingen is in Kerkdriel te koop bij de Read Shop, De & Shop, De Rouw Elektro en het Driels Museum. In Velddriel kunnen belangstellenden het jaarblad kopen bij Berrie's Frietrestaurant. Het boekwerk kost 8,50 euro.
 

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }