Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Het gemeentekantoor; de rechtervleugel is beschikbaar voor duurzame initiatieven.
• Het gemeentekantoor; de rechtervleugel is beschikbaar voor duurzame initiatieven. (Foto: Janneke Boogaard)

Groene Huis voor duurzame ondernemers van start

  •   82 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Komende week gaat Het Groene Huis open, een verzamelkantoor waar kleinschalige ondernemers en zelfstandige professionals met een duurzame 'state of mind' met elkaar (samen) werken. Belangstellenden kunnen komen 'proefwerken'.

De kantoorruimte is in de rechtervleugel van het gemeentekantoor aan de Hogeweg 11 in Zaltbommel. Vanaf 20 november is het duurzaam en comfortabel ingerichte Groene Huis open. Het is duurzaam en comfortabel ingericht, volgens de initiatiefnemer: de gemeente Zaltbommel. 

Kennismaken en proefwerken 
Op woensdag 20 november, vrijdag 22 november, dinsdag 26 november en donderdag 28 november tussen 9:00 en 17:00 uur kunnen belangstellenden vrijblijvend komen kennismaken, een kop koffie drinken of een dagdeel 'proefwerken'.

Community
Het Groene Huis heeft de ambitie uit te groeien tot een 'community' van ondernemers die elkaar versterken in het verduurzamen van hun bedrijfsvoering en het op de markt brengen van innovatieve en duurzame producten en diensten. Coöperatie Bommelerwaar gaat er in elk geval kantoor houden.

Contactpersoon van het Groene Huis is Nanette van Dishoeck. Zij is bereikbaar via hetgroenehuiszb@gmail.com of 06-55196532.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }