Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Het team van Jumbo Zaltbommel tijdens de '7 Zekerheden Training' van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.
• Het team van Jumbo Zaltbommel tijdens de '7 Zekerheden Training' van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel. (Foto: Jumbo)

Jumbo Zaltbommel ruim twee weken dicht voor verbouwing

  •   1935 keer gelezen

ZALTBOMMEL • De Jumbo winkel aan het Fiep Westendorpplein 12 in Zaltbommel krijgt een compleet nieuw uiterlijk.

De winkel sluit op zaterdag 23 november om 13:00 uur tijdelijk haar deuren voor de verbouwing. Op woensdag 11 december gaat de volledig vernieuwde winkel weer open.

Feestelijke opening
De feestelijke opening op 11 december is om 9:00 uur. De eerste 150 bezoekers krijgen een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een gratis ambachtelijk appeltaartje (geldig tot en met zaterdag 14 december).

Ondernemer John van Bruchem en bedrijfsleider Pieter van der Sluijs kijken uit naar de winkelopening. "De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt bijna duizend vierkante meter vloeroppervlakte."

Pizza's
In de volledig verbouwde winkel, die sinds november 2012 bestaat, is nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo bereiden Jumbo medewerkers in de winkel pizza's om thuis af te bakken.

Versplein
Bovendien kunnen klanten hun hart ophalen bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen.

Daarnaast is het Ready To Go assortiment verder uitgebreid.

Zelfscankassa
Ook zal de winkel over nieuwe zelfscanners beschikken waarmee klanten nog sneller hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière.

Medewerkers
Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega's uit naar de heropening van de winkel: "We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Zaltbommel verbouwen. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken."

Gameren en Hedel
Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan de Middelkampseweg 6 in Gameren en aan de Kasteellaan 5 in Hedel.

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }