Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Foto: aangeleverd

Familie Kuyntjes wint prijsvraag De Rijswaard

  •   513 keer gelezen

AALST • De familie Kuyntjes uit Aalst is de winnaar van de prijsvraag die steenfabriek De Rijswaard hield tijdens de open dag. 

Tijdens de open dag op 26 oktober hing een pallet Rijswaard-gevelstenen in 'de vork' van de vrachtwagen van transporteur Jan van Wijk. Alle bezoekers mochten het juiste gewicht raden. Met hun antwoord van 1270 kilo had de familie Kuyntjes slechts twee kilo verschil met het juiste gewicht (1268 kilo) van de pallet stenen. 

Efteling
Afgelopen week overhandigde Atse Blei, directeur van de steenfabriek, de familie Kuyntjes hun prijs, vier kaartjes voor de Efteling. Blei: "Heel knap dat jullie zo dicht bij het juiste gewicht zaten. Ruim 800 antwoordformulieren spitten we door met antwoorden variërend van 120 kilo tot zelfs 41.000 kilo. Waarschijnlijk telden die zelfs de hele vrachtwagen mee. Jullie hadden het -bijna- bij het juiste eind. Veel plezier met jullie prijs."

Mevrouw Kuyntjes is dolblij: "De kinderen zijn nog nooit in de Efteling geweest en gaan nu voor het eerst kennismaken met Holle Bolle Gijs, Langnek en het sprookjesbos. Echt ontzettend leuk."

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }