Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard

Avri en Werkzaak Rivierenland werken ook komende jaren samen

  •   153 keer gelezen

REGIO • Avri en Werkzaak Rivierenland ondertekenden vandaag een samenwerkingsovereenkomst voor de komende jaren. De afspraak is dat Avri via Werkzaak mensen een werkplek geeft of de kans biedt om zich binnen Avri te ontwikkelen. Dat kan door bijvoorbeeld leerwerkplekken, tijdelijke inleen en (groeps-)detacheringen. 

Beide partijen zetten hun samenwerking voort met als doel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verder te ontwikkelen en te begeleiden. Een mooi voorbeeld van betrokken partnerschap!

Begeleiden en ontwikkelen
Avri en Werkzaak werken al jaren samen om de kansen van werkzoekenden, vaak met een lichamelijke of verstandelijke beperking, op een vaste baan te vergroten. Door hen intensief te begeleiden wennen werkzoekenden aan een werkomgeving en leren zij bijvoorbeeld in een team samen te werken.

Met deze vaardigheden vergroten werkzoekenden hun kansen op een vaste baan bij Avri of bij een andere werkgever. 

Veel vraag naar medewerkers
Naast de ondertekening, vond ook een Doe-dag plaats voor werkzoekenden die interesse hebben in werk in de groenvoorziening. Er is op dit moment veel vraag naar medewerkers.

Werken in de groenvoorziening is heel afwisselend. Groen is doen! In anderhalf uur tijd krijgen werkzoekenden een ervaring. Handen uit de mouwen; kruien, bladeren wegblazen en versnipperen, op de veegwagen (mee)rijden, heggen knippen én er is een heftruckparcours.
 

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }