Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Foto: De Poorterij

Contactavond met gemeente voor binnenstadbewoners

  •   254 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Op woensdag 13 november organiseert de wijkraad Binnenstad Zaltbommel een contactavond met de gemeente in De Poorterij in Zaltbommel. Bewoners uit de binnenstad die een klacht willen melden of iets anders bespreekbaar willen maken, kunnen hier direct bij de betreffende ambtenaar terecht.

Denk aan meldingen over parkeeroverlast, verlichting, contact met de gemeente of vuil op straat. Zo zijn onder andere de gebiedsconciërge en ambtenaren die gaan over groenvoorziening, verkeer, infrastructuur en speeltuinen en verlichting aanwezig.

Contact gemakkelijker maken
Voorzitter Gerrine Fernhout: "Eén van de doelstellingen van de wijkraad is om het contact tussen bewoners en de gemeente gemakkelijker te maken. Tijdens onze inloopavond in maart merkten we dat er veel vragen en klachten zijn over de openbare buitenruimte. Die vragen kunnen wij doorspelen, maar het leek ons beter om bewoners direct met de gemeente in contact te brengen."

De wijkraad is zelf ook aanwezig: hier kunnen mensen hun ideeën voor nog prettiger wonen in de binnenstad delen. De contactavond is woensdag 13 november van 19:30 tot 21:00 uur in De Poorterij.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }