Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard

Training JobGroep vergroot kans op baan

  •   88 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Bij Kompas in Zaltbommel start woensdag 23 oktober de JobGroep-training: een serie van acht bijeenkomsten, waarbij een heel diverse groep mensen aan de slag gaat op weg naar een nieuwe baan.

Deelnemers krijgen een beter beeld van hun kwaliteiten, belemmeringen, mogelijkheden en hoe een baan te vinden die bij ze past. Wat vraagt solliciteren anno 2019, hoe belangrijk is netwerken, hoe profileer je jezelf en blijf je toch jezelf?

Succes
De training is gestart in Culemborg en blijkt heel succesvol: ongeveer de helft van de deelnemers vindt tijdens of na de training zelfstandig een baan. De andere deelnemers gaan deels door met persoonlijke begeleiding, met ook een slagingspercentage van ongeveer vijftig procent.

Stichting Kompas Bommelerwaard biedt dit najaar deze training ook aan voor inwoners van de Bommelerwaard. De training is voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) passende baan. Op woensdag 23 oktober start de eerste JobGroep in de Bommelerwaard, van 9:30 tot 11:00 uur bij Kompas in brede school De Waluwe. Kosten: 40,00 euro inclusief werkboek. Mocht dit een probleem zijn dan kan daarover gepraat worden. Meer informatie en/of aanmelding: ericaeykema@hotmail.com

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }