• Gerard van Maasakkers treedt op in Rossum.
• Gerard van Maasakkers treedt op in Rossum. (Foto: Ronald Rietman)

Gerard van Maasakkers treedt op met fanfare Juliana

  •   235 keer gelezen

ROSSUM • In het kader van het 110-jarig bestaan organiseert fanfare Juliana uit Rossum haar derde grote evenement dit jaar. Op vrijdag 25 oktober wordt de sporthal van basisschool De Bogerd omgetoverd tot een ware concertzaal waarin de muziekvereniging een optreden zal verzorgen met de bekende Brabantse zanger Gerard van Maasakkers en zijn combo.

Van Maasakkers is al meer dan veertig jaar een graag geziene gast in de theaters van Nederland en is zeer succesvol te noemen. Het is dan ook een privilege voor Fanfare Juliana om met deze muzikant het podium te mogen delen.

Supporters
Gerard van Maasakkers heeft een grote supportersschare die vele van zijn concerten bezoekt. In Rossum zal dit ook het geval zijn. Daarom wil fanfare Juliana eerst de kans geven aan mensen uit Rossum en omgeving die de fanfare een warm hart toedragen om kaarten te bestellen.

Als de animo voor dit evenement net zo groot is als bij de vorige evenementen tijdens dit jubileumjaar (Schlagerfestival en het concert in het Slingerbos samen met Fanfare Alem, Ben Cramer en Joke de Kruif) dan is dit een reden te meer om snel kaarten te bestellen.
 
De kaarten kosten in de voorverkoop 11,00 euro per stuk en aan de kassa - indien nog beschikbaar - 12,50 euro. Ze zijn te bestellen via e-mail: huibhelma@kpnmail.nl, telefoon (06-22860487) of bij Coop Den Boer in Rossum.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }