Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Gwen houdt van 'urban chic'.
• Gwen houdt van 'urban chic'. (Foto: Janneke Boogaard)

Nieuwe kledingzaak: Ageless by Gwen

  •   1927 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Zaltbommel is een damesmodezaak rijker: afgelopen week opende Ageless by Gwen de deuren aan de Gamerschestraat 27.

Gwen Veraa is de eigenares van deze nieuwe winkel. "Ik ben van de basics: naar mijn mening zouden alle vrouwen een aantal basiskledingstukken in de kast moeten hebben. Die kunnen ze hier dus vinden", vertelt Gwen. Een colbert bijvoorbeeld, met een eenvoudige maar stijlvolle blouse eronder. Of een pak.

Urban chic
De stijl die Ageless vertegenwoordigt valt het beste te omschrijven als 'urban chic'. "Netjes, maar ook een tikje brutaal", lacht Gwen, die van oorsprong schoonheidsspecialist is.

Het kost haar weinig moeite om die stijl te voeren in haar winkel, want die komt overeen met haar eigen smaak. "Ik zag in de eerste dagen dat de winkel open was al dat mensen naar de kledingstukken grijpen die ik zelf ook het eerste zou uitkiezen. Dat is leuk om te merken."

Compleet plaatje
Natuurlijk hangen er in de rekken bij Ageless ook leuke kledingstukken waar de basics mee kunnen worden gecombineerd. De ruitjes en bloemetjes die momenteel het modebeeld bepalen zijn ook in de nieuwe winkel volop aanwezig. Om het plaatje compleet te maken - of om iemand te verrassen met een leuk cadeautje - zijn er ook accessoires zoals sieraden en sjaals verkrijgbaar.

Merken
Gwen heeft gekozen voor merken die qua prijsklasse in het middensegment vallen. Een schot in de roos is bijvoorbeeld Morgan. "De kwaliteit is goed en toch zijn deze items heel betaalbaar", laat Gwen zien terwijl ze een wijnrood coltruitje met een geruit jasje laat zien.

Het merk Josh V is iets duurder, maar de mooie afwerking en details maken dat helemaal goed. Het Italiaanse merk Kocca zal ook zeker in de smaak vallen.

Jong
Daarnaast koos Gwen voor het jonge merk Iconic27, dat pas twee jaar bestaat maar helemaal upcoming is. De collectie van Dante6 bij Ageless is nu nog bescheiden, maar wordt de komende seizoenen zeker uitgebreid. Vanaf december zullen ook leren items van Ibana in de rekken te vinden zijn. De merken Freebird en Given spreekt met name het wat jongere publiek aan.

Jeans
Ook een goede jeans behoort zeker tot de basisgarderobe. Enthousiast showt Gwen de collectie van Homage. "Als je deze jeans eenmaal aantrekt, ben je verkocht", heeft ze al gemerkt.

"Ze zitten bij iedereen goed en staan mooi vrouwelijk, mede dankzij de stretchstof." Naast de standaard jeans zijn de broeken van Homage er ook met een leuk printje.

Fijne sfeer
Het mag duidelijk zijn dat Gwen energiek aan de slag is gegaan in het pand waar voorheen Jantje gevestigd was. Zelf komt ze uit Oirschot, via haar partner maakte ze kennis met de binnenstad van Zaltbommel. "Ik vind de sfeer hier fijn, en het is leuk dat alle winkels dicht bij elkaar zitten."

Ongeacht leeftijd
Met deze nieuwe aanwinst heeft de consument nu nog weer meer keus om een goed zittende outfit te bemachtigen. Daarin voelt iedere vrouw zich mooi en komt zelfverzekerd voor de dag, ongeacht haar leeftijd. Hoog tijd dus voor een bezoekje aan Ageless.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }