Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• City Shapes maakte al skylines van andere Nederlandse steden en ook van bijvoorbeeld New York.
• City Shapes maakte al skylines van andere Nederlandse steden en ook van bijvoorbeeld New York. (Foto: City Shapes)

Wat bepaalt de skyline van Zaltbommel?

  •   608 keer gelezen

ZALTBOMMEL • City Shapes, een bedrijf dat wanddecoraties maakt van stadsplattegronden en skylines, heeft haar oog laten vallen op Zaltbommel. Om te bepalen welke gebouwen niet op de skyline mogen ontbreken, schakelt het bedrijf de hulp in van alle Bommelaren.

"We kwamen op het idee om de stad te vereeuwigen in een skyline, nadat wij dit als suggestie kregen via Facebook. Wij willen gevoelens, herinneringen en emoties omzetten in een mooie, duurzaam geproduceerde wanddecoratie", legt Giorgos Brentjes van City Shapes uit. 

Welke objecten?
Hij vervolgt: "Enige probleem, wij weten niet welke gebouwen of objecten zoals bruggen op deze skyline moeten, dus willen wij de hulp van de inwoners inroepen. We hadden het logo gezien van het Binnenstadsfonds en we willen die graag uitbreiden, omdat we wel bijna met zekerheid kunnen zeggen dat er nog meer te zien is in de stad."

Wie mee wil werken aan de skyline van Zaltbommel kan zijn of haar suggesties onder dit bericht kwijt via Facebook. City Shapes stelt een exemplaar van de skyline ter beschikking om te verloten onder de mensen die een bijdrage hieraan hebben geleverd. "Na de input van de Bommelaren gaan wij aan de slag. Ik verwacht dat wij dan binnen een maand de skyline klaar hebben." 

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }