• Tijdens het Rabo Relatiecafé kan iedereen met vragen vrijblijvend binnenlopen.
• Tijdens het Rabo Relatiecafé kan iedereen met vragen vrijblijvend binnenlopen. (Foto: Rabobank Altena-Bommelerwaard)

Rabobank start Relatiecafé in Zaltbommel

  •   355 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Of je dolverliefd bent of midden in een emotioneel proces van een scheiding zit, er komen allerlei juridische, fiscale, financiële, emotionele en psychologische aspecten om de hoek kijken. In korte tijd moet je het overzicht bewaren én ook nog de juiste beslissingen voor de toekomst nemen. Juist dan is het fijn om eens met verschillende deskundigen op dit gebied te praten. Daarom organiseert Rabobank Altena Bommelerwaard het Rabo Relatiecafé.

Dinsdag 17 september van 18:00-21:00 uur vindt de eerste editie plaats in het Coöperatiehuis in Zaltbommel, Hogeweg 55. Met een aantal lokale deskundigen op verschillende gebieden heeft de Rabobank de handen ineen geslagen om waardevolle inloopavonden te organiseren. Geïnteresseerden krijgen informatie op maat voor als je samen of samen apart verder wil gaan.

Wat komt er allemaal bij kijken als je gaat samenwonen? Wat is er als starter op de woningmarkt mogelijk? Wat betekent het voor onze hypotheek als we uit elkaar gaan? En kan één van ons dan straks nog in het huis blijven wonen? Hoe zorgen we dat we fiscaal netjes uit elkaar gaan? Wat betekent dit voor ons pensioen?

Vrijblijvend
Advocate Marjo Linssen, specialiste op het gebied van personen- en familierecht en mediator Edwin Baeten zullen tijdens deze avond naast de deskundigen van Rabobank Altena-Bommelerwaard aanwezig zijn. Het Rabo Relatiecafé wil een warm welkom bieden aan iedereen die vragen heeft over trouwen, scheiden, samenwonen of uit elkaar gaan en de financiële en juridische kwesties die daarbij komen kijken. Je hoeft geen afspraak te maken, alle informatie is geheel kosteloos en vrijblijvend.

De eerste editie is dinsdag 17 september in Zaltbommel, een tweede Relatiecafé staat gepland op maandag 28 oktober op het kantoor in Almkerk, Sportlaan 170. Hierbij zal notaris en mediator Stephan de Kort aansluiten.

Bij vragen kunnen belangstellenden bellen naar 088-7226600 of kijken op rabobank.nl/altena-bommelerwaard.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }