Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Johan Cahuzak
Johan Cahuzak (Foto: Lya Cattel)
Column

De column van Johan Cahuzak: Gerrine

  •   697 keer gelezen

Gerrine

Wat een mooi verhaal van Gerrine Fernhout. Ze is manager van de Bommelerwaardse Uitdaging. In deze krant werd er van gerept. Boven het artikel stond de kop "De Uitdaging daagt bedrijven uit." Ik neem hierbij met mijn bedrijf die uitdaging aan.
Het past natuurlijk ook wel in deze tijd van maatschappelijk verantwoord ondernemen. En natuurlijk, de groene goeroes zijn er ook reuze blij mee als er een stapel afgeschreven ordners van een bedrijf niet bij de Avri belandt maar in een project van Humanitas. En ik snap zo'n afdelingsleider ook wel. Het staat veel leuker als je twintig laptops, vroom vastgelegd door een persfotograaf, overhandigt aan een noodlijdend bejaardenproject. Als je ze in de kliko smijt, heb je er niks meer aan en nu scoor je.
Gelukkig zie ik in mijn werk veel organisaties die niet zo cynisch denken. Die oprecht bezig zijn de wereld mooier te maken. En in dat kader past het verhaal van mevrouw Fernhout. In mijn bedrijf werken we met z'n zessen maar we komen niet veel verder dan: vier ordners, twee doosjes met elastiekjes, een stapeltje Hema-mapjes, vier balpennen en een laptop. Daar wordt Gerrine niet wijzer van. Maar ik kan wel presenteren, de boel aan elkaar praten, mensen trouwen of uitvaarten leiden. Ik bied hierbij mijn diensten aan. Nou jullie!

Johan Cahuzak

Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }