Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Marinus Robbemondt neemt het voorzittersstokje over van Bianca Laheij.
• Marinus Robbemondt neemt het voorzittersstokje over van Bianca Laheij. (Foto: CDA Maasdriel)

Laheij draagt fractievoorzitterschap CDA Maasdriel over aan Robbemondt

  •   384 keer gelezen

MAASDRIEL • Per 1 oktober draagt Bianca Laheij na 5,5 jaar het fractievoorzitterschap van het CDA Maasdriel over aan Marinus Robbemondt.

Het fractievoorzitterschap van Laheij stond mede in het teken van het verbeteren van de verhoudingen in de Maasdrielse politiek en de discussies op de inhoud te voeren in plaats van op de man. Om zo weer een positief beeld te laten ontstaan van de gemeente Maasdriel.

Laheij: "Ik ben ontzettend trots op wat we de afgelopen jaren als CDA Maasdriel hebben bereikt in de gemeenteraad. Wij zijn een hecht team geworden, waarin het plezierig samenwerken is. Het was voor mij dan ook een moeilijk te nemen beslissing. Maar als jonge moeder, met een nieuwe baan in het vooruitzicht als jurist bij een grote gemeente, is het op dit moment een noodzakelijke stap. Ik blijf de komende periode uiteraard wel raadslid en mij op dezelfde manier volledig inzetten voor onze mooie gemeente."

Met verve
Laheij heeft alle vertrouwen in haar opvolger Marinus Robbemondt. "Marinus is een zeer kundig, gewaardeerd en ervaren raadslid. Hij vindt het een eer om de rol van fractievoorzitter over te nemen en zal zijn nieuwe functie met verve vervullen."

Robbemondt: "Ik vind het inderdaad een eer om het fractievoorzitterschap over te nemen en heb veel zin in de nieuwe functie. De fractie wil Bianca bedanken voor alle jaren dat zij zich met volle overtuiging heeft ingezet als fractievoorzitter van het CDA en wenst haar veel succes met haar nieuwe baan."

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }