Foto: Janneke Boogaard

Albert Heijn twee weken dicht voor verbouwing

  •   2921 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Albert Heijn Zaltbommel is van woensdag 4 september tot woensdag 18 september gesloten vanwege de verbouwing. Het Pick Up Point blijft in die periode wel open.

Al maanden wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding van het gebouw aan de Steenweg. De buitenkant heeft al vorm gekregen, de parkeerplaats is al voor een deel vernieuwd.

In de eerste helft van september wordt de binnenkant aangepakt. "De vernieuwde winkel wordt geweldig", belooft Albert Heijn op facebook.

Allernieuwste concept
De supermarkt van ondernemer Ferry Boender wordt omgebouwd naar het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn. In de winkel is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met zelfscankassa's.  

Pick Up Point
Al enkele maanden geleden begonnen de voorbereidingen voor de verbouwing. Zo kreeg het Pick Up Point een andere, goed bereikbare plek, namelijk voor de winkel. Supermarktmanager Nicole van Namen: "Als de winkel voor de ombouw gesloten is, kunnen klanten gewoon gebruikmaken van ons Pick Up Point. Daar kun je boodschappen ophalen die je online hebt besteld. De openingstijden van het Pick Up Point zijn tijdelijk behoorlijk verruimd." Het afhaalcentrum is in deze periode van maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 12:00 uur en van 16:00 tot 20:00 uur.

Master in vers
Ook achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de ombouw in volle gang. De medewerkers worden bijvoorbeeld nu al opgeleid tot 'master in vers'. Hierdoor kunnen klanten erop rekenen dat ze straks uitgebreidere informatie over verse producten kunnen krijgen. "Van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank."

Zelfscan
De ombouw naar het nieuwe concept van Albert Heijn is strak gepland en duurt twaalf dagen. De vernieuwde supermarkt wordt ruim en overzichtelijk van opzet. "We breiden het versaanbod flink uit en er komt meer betaalgemak. Klanten kunnen straks bij ons ook boodschappen met zelfscan doen."

De medewerkers van Albert Heijn Zaltbommel vieren de heropening graag met klanten. Het wordt van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 september een gezellig feestje. Er zijn proeverijen, winacties en leuke activiteiten. "Kom dus langs, we zijn ontzettend benieuwd naar wat u van onze vernieuwde winkel vindt", aldus de supermarktmanager.

Opening
De feestelijke opening van de nieuwe winkel is op woensdag 18 september om 11:00 uur.

Martin van Hemert
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }