• De feestelijke opening van de nieuwe winkel aan de Boschstraat was afgelopen donderdag. Tussen de ballonnen staan eigenaresse Evelien en haar man Erwin, met hun kinderen Amber en Stijn. Rechts de vaste medewerksters.
• De feestelijke opening van de nieuwe winkel aan de Boschstraat was afgelopen donderdag. Tussen de ballonnen staan eigenaresse Evelien en haar man Erwin, met hun kinderen Amber en Stijn. Rechts de vaste medewerksters. (Foto: Lya Cattel)

Moda di Donna verhuist naar veel groter pand

  •   1415 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Moda di Donna is verhuisd naar de Boschstraat. De ruim dertig jaar oude kledingzaak is hier volgens eigenaresse Evelien van den Ouweland helemaal toekomstbestendig.

Haar moeder, Ricky van Geenen, begon de winkel onder de naam 'Familyshop' in 1987 in de Oenselsestraat. Een paar jaar later volgde de verhuizing naar de Gamerschestraat.

Na het overlijden van Ricky, in 1998 nam Evelien de winkel over. Ze veranderde de naam in Moda di Donna.

Instagram
Al jaren is Evelien heel actief op Instagram en Facebook. Elke dag post ze insta-stories, die door honderden mensen bekeken worden. "Zo kunnen onze klanten achter de schermen meekijken", vertelt ze.

Toekomstbestendig
Ze ziet de social media als verlengstuk van haar winkel. "Ik probeer het internet te verbinden met de fysieke winkel. Er is veel veranderd in retailland en als ondernemer moet je meebewegen om toekomstbestendig te zijn."

En dus ging ze een aantal jaren geleden op zoek naar een groter pand, maar dat leek in Zaltbommel niet te lukken.

Kerkdriel
In Kerkdriel lukte het wel en dus werd aan het Mgr. Zwijsenplein een tweede Moda di Donna geopend. "Het pand is industrieel en modern en heeft precies de sfeer die ik wil hebben." Niet lang na de opening van de winkel in Kerkdriel, kwam in Zaltbommel de oude fotowinkel van Van de Berg aan de Boschstraat in beeld.

Haar man, Erwin, stortte zich op de verbouwing en heeft het interieur compleet gestript en weer opgebouwd. Een lichte, zeer ruime winkel met een industriële uitstraling is het resultaat.

My Jewellery
Met ruimte voor twee 'shop in shops'; van My Jewellery en van 'Cream'. Sieraden én schoenen hebben nu een eigen plek in de zaak.

Eerlijk advies
"Vrouwen kunnen bij ons compleet gestyled de winkel uitwandelen", vertelt Evelien. "Wij zijn altijd bezig met de laatste trends en geven een goed en eerlijk advies."

Na de opening, afgelopen donderdag door Amber (9) en Stijn (6), wisten de vaste klanten de nieuwe Moda di Donna al snel te vinden.

Jonge meiden
"En ook nieuwe klanten, vooral ook veel jonge meiden, lopen nu makkelijker naar binnen", vertelt Evelien. "En dat is precies wat we graag willen."

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }