Foto: aangeleverd

Zuilichem pakt uit op Burendag 28 september

  •   262 keer gelezen

ZUILICHEM • Verschillende Zuilichemse verenigingen organiseren op zaterdag 28 de eerste editie van de Zuilichemse Dorpsdag.

Het is die zaterdag landelijke Burendag dus een mooie gelegenheid om als dorpsbewoners samen te komen.

Tussen 11.00 en 16.00 uur is er in en rond dorpshuis Den Ham van alles te doen.

Vol programma
Een vol programma met sport- en spel voor de jeugd, een talentenveiling, workshops en demonstraties door verenigingen en een kleedjes- / rommelmarkt voor kinderen en volwassenen.

Rommelmarkt
Wie zeker wil zijn van een plekje op de rommelmarkt kan een plaatsje reserveren via zuilichemsedorpsdag@outlook.com.

Deelname is gratis, volwassenen betalen een borg van 15 euro. Deze krijgt de deelnemer aan het einde terug bij het schoon opleveren van de plaats.

De organisatie biedt geen kramen aan. Deelnemers kunnen een kleedje meenemen of een tafel. De rommelmarkt duurt van 11.00 tot 14.00 uur zodat deelnemers aansluitend zelf ook aan de andere activiteiten mee kunnen doen.

Organisatie
De Zuilichemse Dorpsdag is een initiatief van Dorpshuis Den Ham, Oranjevereniging Zuilichem, Zuilichem Leeft, Drum- en Streetband Zuilichem, Dorpsraad Zuilichem en de gebiedscoördinator.

Met deze samenwerking slaan ze een brug tussen de verschillende organisaties en werken op een leuke en informele manier aan meer verbinding in het dorp. Ontmoeting en samen dingen doen zijn immers de pijlers van Burendag.

Verder wil de organisatie het dorpshuis promoten. Een eventuele opbrengst van de dag komt ten goede aan de modernisering van het dorpshuis.

Facebook
Via een eigen facebookpagina houdt de organisatie het dorp op de hoogte. U vindt hen op facebook onder Zuilichemse Dorpsdag.

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }