Veel livemuziek tijdens de Bommelweek

  •   508 keer gelezen
• De swingende allround band Suncere speelt zaterdag tijdens het Foodtruckfestival.
• De swingende allround band Suncere speelt zaterdag tijdens het Foodtruckfestival. (Foto: aangeleverd)

ZALTBOMMEL • Tijdens de Bommelweek is er op donderdag 15 augustus (braderie), vrijdag 16 augustus (Muziek op de Markt) en zaterdag 17 augustus (Foodtruckfestival) live muziek op de Markt.

Donderdag vanaf 21:00 uur, staat Solid-6 op het grote podium, een energieke coverband met sensationele lichtshow. De band stond in 2014 en 2015 ook al op het Braderiebal. En ook vorig jaar maakten zij er weer een waar feest van in Zaltbommel.

Vrijdag 16 augustus vanaf 19:30 uur treden Henk Damen, Ronald van Daal, Ferdi Hamilton en de 'crazy pianist' Matthijs op.

Henk Damen
Henk Damen (1980, Den Bosch) is profvoetballer geweest bij FC Den Bosch, maar koos toch voor de entertainment-wereld. Hij staat vaak in het voorprogramma van bekende artiesten. Zijn grote voorbeelden zijn Frans Bauer, Marianne Weber en Ren Froger.

Rob van Daal
Rob van Daal is een geboren en getogen Brabander en treed op in café, zalen en op grote evenementen.

'Crazy Pianist'
Matthijs is een energieke pianist met een veelzijdige show, waar de voetjes van de vloer gaan en de handjes de lucht in. 

Foodtruckfestival
Tijdens het Foodtruckfestival op zaterdag 17 augustus zijn er optredens van pianist en singer-songwriter Ward Axe, alias 'The Freewheeler', de swingende allround band 'Suncere' (foto) en DJ Servé.

Ward Axe
Ward Axe heeft een zelfgeconstrueerde driewieler met echte akoestische piano. Hij is in 2011 afgestudeerd aan het conservatorium in Rotterdam en heeft daarvoor vier jaar als muzikant in de Verenigde Staten getourd. Hij heeft een breed repertoire, voor jong en oud, en is een echte eye-catcher, zowel vanwege zijn excentrieke verschijning als zijn muzikale kwaliteiten.

Suncere
Suncere is een ervaren en swingende allround band met een geweldige zangers en dito muzikanten. De band heeft een breed repertoire van latin, dance-classics, salsa, merengue, reggae en ballads.

DJ Servé sluit de Bommelweek af.

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }