Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
archieffoto: Julia de Vries

Varen op de Waal: 1 + 1 gratis (op 9, 15, 16 en 23 augustus na 16:15 uur)

  •   426 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Iedereen die op de vrijdagen 9, 16 en 23 augustus en op donderdag 15 augustus na 16:15 uur op de veerboot stapt, kan gratis iemand meenemen.

Een kaartje voor de hele dag kost 12,50 euro via de Riveer app of www.varenopdewaal.nl. De fiets kan gratis mee. Aan boord kost een kaartje 14 euro. Met hun kaartje kunnen bezoekers ook over op de andere veerboten van Riveer

Speciale avondvaart actie
Op de vrijdagavonden is er veel te doen in de streek. En op donderdag 15 augustus is de braderie in Zaltbommel. Daarom is er nu de speciale actie met een tweede ticket gratis.

Deze actie geldt tijdens de avondvaart op vrijdag 9, 16 en 23 augustus en op donderdag 15 augustus. De actie gaat in wanneer je na 16.15 uur op de boot stapt.

Je koopt je ticket à 12,50 euro via de Riveer app of www.varenopdewaal.nl. Het tweede ticket krijg je gratis als je aan boord stapt!

Gorinchem en Loevestein
De snelle veertaxi gaat binnen drie kwartier van Zaltbommel naar Gorinchem. Ook Slot Loevestein, Woudrichem en Fort Vuren zijn bereikbaar met de veertaxi.

Varen op de Waal
Op www.varenopdewaal.nl staat informatie over het Varen op de Waal en wat er te doen is in de streek langs de vaarroute. Ook staat op de website meer informatie over parkeren en opstapplaatsen.

Via facebook https://www.facebook.com/varenopdewaal/ wordt het laatste nieuws bekend gemaakt.

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }