• Er is o.a. ruime keus in kraamcadeautjes en babyspullen.
• Er is o.a. ruime keus in kraamcadeautjes en babyspullen. (Foto: Britta Alink)

De Boekenplank blijft steeds vernieuwen

  •   586 keer gelezen

POEDEROIJEN • Uitbreiden met vloeroppervlak zit er niet in, maar uitbreiding van het assortiment kan nog wel. En dus gebruikt eigenaresse Lisanne Klop al haar creativiteit om de vorig jaar geopende christelijke boekhandel De Boekenplank keer op keer te vernieuwen.

De Boekenplank bevindt zich in een afgeschermd gedeelte in de hal van het bedrijf van Lisanne's ouders, Installatiebedrijf Bakker aan de Egter van Wissekerkeweg 5.

Boven verwachting
Al vanaf de eerste dag in september weten de klanten de winkel te vinden. "Het gaat boven verwachting goed", vertelt de 17-jarige Lisanne.

De gezellig ingerichte ruimte staat natuurlijk barstensvol met boeken; mooie prentenboeken voor kinderen, jeugdboeken, streekromans en theologische werken. Ook is er ruim keus uit meer specialistische boeken, bijvoorbeeld over autisme en rouwverwerking.

Naast boeken is er ook ruimte voor woonaccessoires, sieraden, kaarten en speelgoed.

Kraamcadeautjes
Onlangs heeft De Boekenplank het assortiment kraamcadeaus, babyspullen en speelgoed flink uitgebreid.

Op de thematafels liggen de seizoensproducten altijd mooi uitgestald, op dit moment zijn dat leuke Vaderdagcadeautjes en cadeaus voor geslaagden.

Het blijft woekeren met de ruimte, vertelt Lisanne's moeder, Marleen Klop-Bakker: "We willen zoveel mogelijk spullen laten zien, maar wel het ruimtelijke effect houden. Het moet geen pakhuis worden, ruimte en rust zijn belangrijk."

Actiedag 15 juni
Zaterdag 15 juni houdt De Boekenplank de jaarlijkse actiedag, van 8:30 tot 15:00 uur. Dan kan iedereen de winkel op zijn gemak komen bekijken en zijn er extra activiteiten. Zo is er een grote uitverkoop maar liefst 1600 boeken en krijgt iedereen tien procent korting op zwembadspeelgoed, handgereedschap en accessoires. Er is een mini-rommelmarkt en Studio Oldstreet en JVB Meubelen zijn ook aanwezig.

Bobbi Beer
Voor de kinderen staat er een springkussen. Hoogtepunt is de aanwezigheid van de vrolijke knuffelbeer Bobbi Beer, bekend van de prentenboeken. Kinderen kunnen met hem op de foto.

Iedereen die langskomt tijdens de Actiedag, krijgt een warm welkom en een frisse verrassing.

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }