Foto: aangeleverd

Joke de Kruijf en Ben Cramer bij fanfare Juliana Rossum

  •   168 keer gelezen

ROSSUM • De musicalsterren Joke de Kruijf en 'good old' Ben Cramer werken zaterdag 15 juni mee aan het Openlucht Promconcert van Fanfare Juliana Rossum.

Het concert is georganiseerd in het kader van het 110-jarig jubileum van de fanfare en vindt plaats in het Slotpark.

Phantom of the Opera

Tijdens het concert zijn maar liefst twintig prachtige arrangementen te horen. Bekende werken als Music is My First Love, Zai zai zai, De Clown, delen uit The Phantom of the Opera, Denk aan Mij, Al I ask of You, Inspiratie uit de Muscial Joe en Barcelona. 

Foodtrucks

Het concert begint om 19:30 uur. Het terrein aan de voorkant van het Slotpark is al vanaf 14:00 uur toegankelijk en ingericht als Horecaplein met diverse Foodtrucks.

Het concertterrein heeft vierhonderd zitplaatsen en wordt geheel overdekt. Er komt een groot podium voor de meer dan zeventig muzikanten van Fanfare Rossum en Alem inclusief ritmesectie. 

Kaarten kosten in de voorverkoop 11 euro en aan de kassa 12,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Supermarkt COOP.

Joke de Kruijf

Joke de Kruijf speelde in zowel binnen- als buitenland in grote musicals waaronder The Phantom of the Opera, Les Misérables, en Cats. Ook was zij te zien in origineel Nederlandstalige musicalproducties zoals Willeke de Musical waarin zij de titelrol vertolkte, 1953 de Musical en Het Meisje met het Rode Haar.

In 1995 won ze de Gouden Notenkraker, de prijs van de Nederlandse Toonkunstenaarsbond en ze was maar liefst drie keer genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award.

Ben Cramer

Begonnen als beatzanger, ontwikkelt de geboren Amsterdammer zich daarna tot paradepaard in de stal van levensliederenproducent Pierre Kartner. Hij maakte 24 Top 40 singles en talloze albums waarvan er vier onderscheiden zijn met goud.

Zijn grootste succes scoort hij in 1971 met een bewerking van het Franse succes 'Allez Viens On Danse'. Als 'De  Clown' groeit het uit tot Cramers lijflied.

Na vele Top musicals als Evita, Chicago, AIDA etc.  toerde Ben Cramer in 2012 rond met het geweldige orkest van zijn naamgenoot Ben van Wijk.  Benny's Big Show  Orchestra is met 45 personen één van de grootste Bigbands van Nederland.

Britta Alink, Britta Alink,
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }