Foto: aangeleverd

Cultuur- en sportaanbieders kunnen Sjorsboekje Zaltbommel weer vullen

  •   108 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Ook volgend schooljaar krijgen alle basisschoolleerlingen in de gemeente Zaltbommel weer een Sjorsboekje. Sport- en cultuuraanbieders die een kennismakingsaanbod willen doen, kunnen dat vanaf nu invoeren op www.bommelactief.nl.

Wanneer dit voor 1 juni gebeurt, komt de activiteit in het boekje, dat direct na de zomervakantie wordt verspreid. De activiteiten kunnen het hele schooljaar door plaatsvinden.

Nieuwsbrief
Spel& stuurt maandelijks een nieuwsbrief rond met alle activiteiten in die maand, zodat kinderen en ouders regelmatig weer op de website kijken. Nieuw kennismakingsaanbod kan gedurende het hele schooljaar dan ook op de website worden gezet. Dit schooljaar deden maar liefst 2880 keer kinderen mee met diverse sportieve en culturele activiteiten. 

Contact
Door opname in het Sjorsboekje kunnen ouders en hun  kinderen eenvoudig alle mogelijke vrijetijdsbesteding voor kinderen vinden. Organisaties die eerst meer informatie willen, kunnen contact opnemen met Spel&, Evelien Baudoin, ebaudoin@welzijnbommelerwaard.nl, 06-53497635 (cultuur) of Willem Roefs, wroefs@welzijnbommelerwaard.nl, 06-55138432 (sport). Spel& is een onderdeel van  Welzijn Bommelerwaard.

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }