• Dennis de Vree overhandigde de cheque aan Frank Koster.
• Dennis de Vree overhandigde de cheque aan Frank Koster. (Foto: Barbara Lodewijks)

Statiegeld en gift van Coop voor volleybalvereniging Phoenix

  •   164 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Volleybalvereniging Phoenix kan 186,20 euro in de clubkas storten na een statiegeldactie bij de Coop in winkelcentrum De Schans in Zaltbommel.

Vrijdag nam bestuurslid Frank Koster een cheque in ontvangst uit handen van supermarktmanager Dennis de Vree. Daarop prijkte het mooie bedrag van 186,20 euro.

Vanaf oktober tot eind december 2018 konden klanten lege statiegeldflessen inleveren voor diverse goede doelen en Coop verdubbelde vervolgens dit bedrag. Volleybalvereniging Phoenix heeft voor de eerste keer meegedaan aan deze actie en is vastbesloten zich volgend jaar weer in te schrijven.

Jeugdleden
De volleybalvereniging vindt het erg belangrijk om te investeren in haar jeugdleden. Samen sporten, verantwoordelijkheid leren nemen en plezier maken, leveren een belangrijke bijdrage voor het vinden van een goede plek in de maatschappij.

Door mee te doen aan deze actie, wilde de vereniging graag wat extra geld bijeenbrengen om bij te leggen aan extra activiteiten voor de jeugdleden zoals bijvoorbeeld het organiseren van een volleybalclinic of een inspirerend uitstapje naar een wedstrijd van het Nederlands dames- of heren-volleybalteam.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }