Johan Cahuzak
Johan Cahuzak (Foto: Lya Cattel)
Column

De column van Johan Cahuzak: Deel 2

  •   242 keer gelezen

Deel 2

Over de vorige column is wat commotie ontstaan. Daar ben ik altijd blij mee. Ik kreeg bijval en afwijzing. Ook al mooi. Maar ik wil wel even iets opmerken. In mijn stukje van vorige week viel ik burgemeester Rehwinkel aan vanwege zijn taalgebruik in een tweet over de oudejaarsnacht. Verder wees ik er op dat de beroerde situatie hoogstwaarschijnlijk bij de komende jaarwisseling zich weer voordoet; er verandert niet veel ondanks alle goede bedoelingen die in februari zo aantrekkelijk lijken maar op het moment suprême niet of nauwelijks blijken te werken.

Dat de burgemeester de betrokkenen een hart onder de riem heeft willen steken met verschillende bezoekjes, is zeer toe te juichen. Dat is overigens ook gewoon zijn werk en, daar twijfel ik niet aan, dat doet ie goed. Dat schreef ik trouwens vorige week ook al.

Het verbaast mij echter dat hij er nog een tweet tegenaan gooide. Ik citeer: "De familie laat weten, ook na de publicatie van afgelopen week, dat ze de opstelling en de betrokkenheid van de gemeente waarderen." Daar twijfelde ik ook niet aan. Daar ging het hele stukje niet over. Dat bedoelde ik helemaal niet.

Schrijf ik zo onbeholpen of wordt er slecht gelezen? Trouwens, wat doen we nu met de komende jaarwisseling? Daar maak ik me echt zorgen over.

Johan Cahuzak

Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }