Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Foto: aangeleverd

Hedel collecteert en 'vlagt' voor Sinterklaas

  •   331 keer gelezen

HEDEL • Het Sint Nicolaascomité Hedel gaat samen met tientallen vrijwilligers weer langs de deuren voor de jaarlijkse collecte. Van maandag 22 tot en met zaterdag 27 oktober vragen zij een bijdrage om zo de intocht van de Sint en de feestmiddag voor de kinderen (4 t/m 8 jaar) mogelijk te maken.

Ook de Hedelse mensen die wel een steuntje in de rug verdienen krijgen een presentje van de Sint.

Rode bus en sjaal
De collectanten zijn herkenbaar aan de rode collectebus met bijbehorende sjaal en kunnen zich legitimeren. Zij hebben de toegangskaartjes bij zich voor de kinderen die naar de feestmiddag mogen. Voor wie de collectanten misloopt: de kaartjes kunnen worden opgehaald op vrijdag 23 november tussen 20:00 en 21:00 uur in dorpshuis 't Gelre's End, Molendijk 1 in Hedel.

Vlaggetjes kleuren
De collectanten hebben ook een kleurplaat - afbeelding van een vlaggetje - bij zich. Hier wordt een grote slinger voor bij de feestmiddag van Sinterklaas van gemaakt. De kinderen mogen alle vlaggetjes, ook zelfgemaakte vlaggetjes en tekeningen, in de speciale Sinterklaasbrievenbus stoppen bij de Jumbo aan de Kasteellaan 5 in Hedel. Inleveren kan tot en met donderdag 22 november.

Intocht
Sinterklaas en zijn Pieten komen zaterdag 24 november om 13.30 uur aan in de jachthaven van Hedel. Wie vragen heeft of zich wil aanmelden als vrijwilliger kan mailen met sinterklaashedel@gmail.com. Kijk voor meer informatie op Facebook.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }