Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
Foto: nl.123rf.com

Kringloop deelt met kerst weer tien keer 1000 euro uit aan goede doelen

  •   126 keer gelezen

BOMMELERWAARD • Net als vorig jaar deelt kringloop De Spullewaard tijdens de Kerstactie 1000 euro uit aan tien goede doelen.

Verenigingen, clubs, organisaties, ANBI-instellingen en goede doelen kunnen zich hiervoor nu inschrijven. Vereiste is dat de organisatie een link heeft met de Bommelerwaard.

Normaal gesproken steunt De Spullewaard alleen charitatieve organisaties met een ANBI-status, tijdens kerst zet de Spullewaard de deur veel wijder open.

Klanten stemmen mee

Klanten van de Spullewaard beslissen mee over welke doelen een cheque krijgen. Zij kunnen tussen 13 november en 15 december bij aankoop van spullen een stembiljet inleveren met daarop de naam van hun favoriete organisatie.

Uitreiking

De tien organisaties met de meeste stemmen krijgen ieder 1000 euro. De cheques worden op 22 december tijdens een feestelijk moment uitgereikt door de voorzitter van de Spullewaard.

Aanmelden

Organisaties die in aanmerking willen komen voor een cheque, kunnen zich tot en met 11 november inschrijven via kringloop@spullewaard.nl onder vermelding van de naam van de organisatie, contactpersoon, telefoonnummer, de activiteiten waar de de organisatie zich mee bezig houdt en wat de bestemming is van de eventuele donatie van 1000 euro.

Clubs, verenigingen en stichtingen kunnen zelf zoveel mogelijk publiciteit maken voor de actie en klanten stimuleren de kringloop te bezoeken en op hen te stemmen.

Britta Alink
Redacteur van Het Kontakt Bommelerwaard en Het Kontakt Land van Heusden & Altena
Volg @BrittaAlink op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }