Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard

Willy van de Pol start werkplaats voor reparatie van instrumenten

  •   665 keer gelezen

REGIO • Willy van de Pol opent haar eigen werkplaats voor reparatie van (koperen) blaasinstrumenten in Tiel. Van de Pol is geboren in Aalst, waar vooral in de muziekwereld veel mensen haar nog kennen.

Sinds haar veertiende is Willy lid van fanfare Prins Hendrik en ze speelt ook bij veel orkesten als invaller. Inmiddels woont ze in Ophemert.

Passie
"Doordat ik altijd erg actief ben gebleven in de muziek besef ik als geen ander hoe belangrijk een goed werkend en onderhouden instrument is. Repareren is een echte passie geworden en het geeft me veel voldoening om hulp te kunnen bieden waar dat nodig is", vertelt ze enthousiast.

Twintig jaar ervaring
Van de Pol heeft zo'n twintig jaar ervaring als reparateur, ze werkte lange tijd bij Unisono in Kerkdriel. Nu opent ze haar eigen bedrijf aan de Ampèrestraat 5a in Tiel.

Open huis
Zaterdag 2 december van 13:00-16:00 uur is er een open huis. De werkplaats zal open zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9:30-17:30 uur en daarbuiten op afspraak. Er is nog voldoende ruimte in het pand om op termijn ook opgeknapte tweedehands instrumenten of accessoires aan te bieden.

www.willyvandepol.nl

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }