Afbeelding
Foto: ViWa Media
update

Man uit Zaltbommel aangehouden in verband met jetski incident

112 4.462 keer gelezen

WELL • Een 26-jarige man uit Zaltbommel is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident op de Maas bij Well, waarbij zaterdag een jongen om het leven kwam.

De 14-jarige jongen, die zaterdagmiddag rond 17:15 uur vermist raakte op de Maas ter hoogte van het Veerhuys bij Well, is een uur later gevonden. Rond kwart over zes werd hij door duikers van de brandweer aangetroffen in het water. Hij is direct door de hulpdiensten gereanimeerd, maar dit mocht helaas niet meer baten. De jongen is ter plekke overleden.

Zondag meldt de politie dat een 26-jarige man uit de gemeente Zaltbommel is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. 

De man zit nog vast en is in verzekering gesteld voor verhoor en verder onderzoek. Verder is de politie nog bezig met het horen van getuigen, die zeggen dat de jongen is overvaren door een waterscooter, en het onderzoek aan de in beslag genomen waterscooters.

Politie zoekt getuigen
Om meer duidelijkheid te krijgen over wat er precies is gebeurd, is de politie op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord dat met dit incident te maken kan hebben. Hebt u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden