Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Jubileumactie molenstichting Simav: 'Wie op 10 maart geboren is'

  •   keer gelezen   Verenigingen

REGIO • Simav, de regionale molenstichting in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden, bestaat op 10 maart zestig jaar. In het kader daarvan heeft de stichting de actie 'Wie op 10 maart geboren is...' op de agenda gezet.

Het initiatief tot de oprichting werd ooit in Streefkerk genomen en de officiële oprichting vond plaats op zaterdagmorgen 10 maart 1956 in het gemeentehuis van Alblasserdam. Met het motto 'Wie op 10 maart geboren is…' richt de jubileumcommissie van Simav zich tot mensen in de regio die in 1956 op dezelfde datum zijn geboren. De bedoeling is om, mede afhankelijk van het aantal aanmeldingen, op of omstreeks 10 maart van dit jaar iets leuks te organiseren. Vanwege privacyoverwegingen is het niet mogelijk om via de officiële registers van de overheid mensen te benaderen, die op genoemde datum zijn geboren.

Wie 'Op 10 maart 1956 geboren is' kan zich melden bij het bestuur van Simav, Nieuwe Veer 42 2959 AK Streefkerk, bestuur@simav.nl of tijdens kantooruren 0184-681178.  In de jubileumcommissie van SIMAV hebben zitting: Jerny Mollema-Gons, Teus van Gelder (voorzitter), Wim Meerkerk en Henk Bovekerk.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten