Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Wielerprogramma Groot-Ammers start met tijdrit

  •   keer gelezen   Sport

GROOT-AMMERS • Als startonderdeel van de 42e wielerronde van Groot-Ammers organiseert de Stichting Wielerelementen op woensdag 8 juni in samenwerking met RC Jan van Arckel het tijdritkampioenschap van de Alblasserwaard om de Jan van der Meijden Bokaal.


Deelname aan deze tijdrit is gratis en staat open voor renners (m/v) van zestien jaar en ouder die niet niet in het bezit zijn van een wielerlicentie (met uitzondering van Basislicentie KNWU). Renners moeten aantoonbaar woonachtig zijn in de Alblasserwaard of Vijfheerenlanden, of eerder deelnemer zijn geweest aan de zomercompetitie van RC Jan van Arckel.

Vanaf 19:00 uur wordt er individueel, in één categorie, gestreden over circa 13 kilometer. De start vindt plaats op het doodlopende gedeelte van de Peppelweg. Er wordt twee keer een 'rondje' gereden via Achterland en Essenweg, waar de finish is.

Inschrijven kan vooraf via e-mail (baukeminkema@hotmail.com) of op 8 juni tussen 17:45 en 18:45 uur in café Sluis, waar na afloop ook de huldiging zal zijn.

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten