Afbeelding

Wielerprogramma Groot-Ammers start met tijdrit

Sport 299 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Als startonderdeel van de 42e wielerronde van Groot-Ammers organiseert de Stichting Wielerelementen op woensdag 8 juni in samenwerking met RC Jan van Arckel het tijdritkampioenschap van de Alblasserwaard om de Jan van der Meijden Bokaal.

Deelname aan deze tijdrit is gratis en staat open voor renners (m/v) van zestien jaar en ouder die niet niet in het bezit zijn van een wielerlicentie (met uitzondering van Basislicentie KNWU). Renners moeten aantoonbaar woonachtig zijn in de Alblasserwaard of Vijfheerenlanden, of eerder deelnemer zijn geweest aan de zomercompetitie van RC Jan van Arckel.

Vanaf 19:00 uur wordt er individueel, in één categorie, gestreden over circa 13 kilometer. De start vindt plaats op het doodlopende gedeelte van de Peppelweg. Er wordt twee keer een 'rondje' gereden via Achterland en Essenweg, waar de finish is.

Inschrijven kan vooraf via e-mail (baukeminkema@hotmail.com) of op 8 juni tussen 17:45 en 18:45 uur in café Sluis, waar na afloop ook de huldiging zal zijn.

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden