Triade poetst als sterk collectief achterstand weg

Sport 51 keer gelezen

SOMMELSDIJK • Triade toonde zich zaterdag in Sommelsdijk een hecht collectief. Een snel opgelopen 5-2 achterstand tegen Good Luck werd in de laatste twintig minuten voor rust omgebogen in een 5-9 voorsprong. In deze fase van de wedstrijd werd de basis gelegd voor de overwinning. In de tweede helft liepen de Langerakse korfballers zelfs nog iets verder uit: 10-16. Triade speelt komende zaterdag om 17:35 uur thuis in sporthal De Reiger tegen ADO.

Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 4 uur geleden
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 10 uur geleden
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 11 uur geleden