Eerste zege JvA-jeugdrenner Jens Bassa

Sport 35 keer gelezen

REGIO • Jan van Arckel-jeugdrenner Jens Bassa boekte zondag in Geldrop zijn eerste overwinning. Hij won het criterium in categorie 5. De koers leek op een sprint uit te draaien, maar Jens dacht daar anders over. Met nog driekwart ronde te gaan sprong hij volle bak weg, het peloton in vertwijfeling achterlatend. Mickey Nijkamp kwam nog dichtbij, maar de eerste zege voor de coureur uit Noordeloos was binnen. In categorie 3 reed de concurrentie op het wiel van Christiaan van Rees. De renner uit Groot-Ammers probeerde het een paar keer, maar wegkomen was er niet bij. Toch sprintte Christiaan nog naar de derde plek, achter Dirk Darding en Chris Kisters. Rosanne van Rees (cat. 4) zag een sterke koers worden beloond met een twaalfde plaats. In de door Coen Vermeltfoort gewonnen Ronde van Dordrecht was er een veertiende klassering voor Wouter Mesker (Noordeloos). In de Sportklasse eindigde Jan Muis (Giessenburg) als achtste Henrik Boele (Bleskensgraaf) als twaalfde.

CDA schrikt van ruim 119.000 euro schadevergoeding na wijziging bestemmingsplan in Langerak Nieuws 19 uur geleden
A15 door gekantelde vrachtwagen afgesloten tussen Gorinchem en Sliedrecht: er ligt veel puin op de weg 112 19 uur geleden