Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
PCC ondersteunt Friends for Kika
PCC ondersteunt Friends for Kika (regio-voetbal.nl)

PCC ondersteunt Friends for Kika

  •   keer gelezen   Sport

GORINCHEM • Ook dit jaar ondersteunt de organisatie van het zaalvoetbaltoernooi om de Proxsys Champions Cup een goed doel: Friends for Kika.


Op 17 september 2016 geven de vier Molenwaardse muziekverenigingen in Streefkerk een benefietconcert voor KiKa. Tommy Netten is die avond gastpresentator. 

Het initiatief is afkomstig van Johan Verbiezen -jarenlang speler van SVW- en zijn partner Corine de Lange. Johans' bedrijf Rail Products Europe levert in 2016 de honderdste railhoogwerker en de volledige winst hiervan wordt beschikbaar gesteld voor de benefietavond. Het uiteindelijke streefbedrag is 100.000 euro.

Tijdens de Proxsys Champions Cup staat Friends for Kika met een doneervarken in de hal van De Oosterbliek. Ook kunnen flessen wijn en polsbandjes worden gekocht.

"Een gezond kind heeft 1000 dromen, een ziek kind maar eentje: beter worden", zegt Johan Verbiezen. "Dat varkentje moet steeds dikker worden. Al kopen de mensen maar één fles wijn of één bandje. Dan kunnen ze zeggen: 'We hebben er aan meegeholpen'. Dat is het enige wat wij willen."

Particulieren of bedrijven die Friends for Kika willen sponsoren, kunnen bellen naar 06-10334517 of mailen naar: sponsoring@ffkmolenwaard.nl.

www.ffkmolenwaard.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten